Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

De Theaterboekwinkel is tijdelijk gesloten.

Stil de Tijd | Peter De Graef, Jibbe Willems

Stil de Tijd | Peter De Graef, Jibbe Willems

OPRUIMING van 12,95 voor 5,-

Peter de Graef - Jibbe Willems
Nw Toneelbibliotheek ( 470), 2018, paperback,
Nederlands

Onze levens worden geregeerd door de klok. Vaak verzuchten we dat er te weinig uren in een dag zitten. Lummeltijd, sjoemeltijd, niksen en vervelen... en tegelijkertijd een meer geïnspireerde invulling van onze dagen; dat zou toch heerlijk zijn. De tekst laat ons inzien hoe relatief die dwingende wijzers van de klok eigenlijk zijn. Een voorstelling geïnspireerd op de boeken Stil de tijd en Kairos van Joke J. Hermsen.

Peter De Graef (1958) is theatermaker, schrijver, acteur en regisseur. Hij volgde zijn toneelopleiding aan het Conservatorium te Antwerpen onder leiding van Dora Van der Groen. De Graef bouwt een opmerkelijk oeuvre op met eigen teksten en is als acteur én auteur meermaals in de prijzen gevallen.

meer over de schrijver

Jibbe Willems is afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht. Als toneelschrijver werkte hij onder andere voor het Nationale Toneel, Oostpool, De Utrechtse Spelen, Het Zuidelijk Toneel, Frascati, De Toneelschuur, Het Syndicaat en Theater Bellevue. Iedere maand is hij te zien in de satirische theatershow De Orde van de Dag. In 2015 trad hij aan als huisschrijver van Toneelgroep Maastricht.


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje