Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

De Theaterboekwinkel is tijdelijk gesloten.

Tenzij je een beter plan hebt | Anouk Nuyens - Rebekka de Wit

Tenzij je een beter plan hebt | Anouk Nuyens - Rebekka de Wit

Anouk Nuyens - Rebekka de Wit
Nw Toneelbibliotheek ( 415), 2017, paperback,
Nederlands

Is de mens wel in staat zichzelf uit het centrum van het denken weg te halen? Steeds meer denkers roepen op om de relatie tussen mens, dier, natuur en ding bij te stellen. In samenwerking met journalisten, activisten, filosofen, juristen en een mediastrateeg gaan Nuyens en De Wit op zoek naar een manier om een wereld te verbeelden waar de mens niet de maat der dingen is. Tenzij je een beter plan hebt…

Anoek Nuyens (1984) is schrijver, theatermaker en dramaturg en werkt(e) onder andere in Kinshasa, Brussel, Berlijn en Amsterdam. Ze schrijft regelmatig essays en artikelen voor De Correspondent. Haar essay 'Westen, wake up!' werd uitgeroepen tot beste theateressay van 2013 en bekroond met de Marie-Kleine Gartman pen.

meer over de schrijver

Rebekka de Wit (1985) studeerde woordkunst aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Ze is schrijver en theatermaker. Voor 'Stel je voor, ik zoek een staat' ontving ze de SABAM-Schrijfprijs 2011. En voor 'Hoe dit het verhaal werd' (uitgegeven bij Bebuquin) ontving ze het Laureaat KBC jongtheaterprijs 2011. Haar debuutroman 'We komen nog één wonder tekort' werd gepubliceerd in september 2015. Vanaf september 2016 vormt ze samen met Freek Vielen en Suzanne Grotenhuis de artistieke kern van theatergroep de Nwe Tijd.


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje