Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

De Theaterboekwinkel is tijdelijk gesloten.

Kinderen schminken

Kinderen schminken

Schoolsupport, 2019, paperback,
Nederlands

Boekje + handleiding voor de leerkracht met kopieerbare werkbladen voor leerlingen

De succesuitgave Kinderen Schminken is opnieuw verschenen! Met originele voorbeelden, kleurrijke foto's, een handige bindwijze en geheel herzien. Kinderen Schminken bevat praktische uitleg en haalbare voorbeelden voor beginners en gevorderden.

Met Kinderen Schminken kan iedereen eens in de huid van een ander kruipen en z'n gedaante verwisselen voor dat van een clown, een indiaan of een gevaarlijke zeerover. Niet alleen gezichten worden geschminkt in Kinderen Schminken, maar ook handen, armen en voeten. Grappige sokjes, stoere tatoeages en handen die opeens krokodillen worden...

Kinderen Schminken wordt geleverd inclusief handleiding voor de leerkracht. Deze biedt een vijftal lessen aan. In deze lessen komen de leerlingen stap voor stap tot het zelf ontwerpen en uitvoeren van een schminkopdracht. In de handleiding zijn bovendien vijf kopieerbare werkbladen opgenomen voor de leerlingen. Ze kunnen er op ontwerpen en oefenen met het mengen van kleuren en het gebruik van penselen en sponsje. Ongeacht hun leeftijd, want Kinderen Schminken is geschikt voor kinderen van groep 3 tot en met 8.

Vaak zijn het volwassenen die kinderen schminken. Dit boekje wil duidelijk maken dat kinderen het zelf ook heel goed kunnen. De lessen uit deze handleiding passen prima binnen de vakken tekenen en handvaardigheid. De kinderen leren hun fantasie vorm te geven en het materiaal op de juiste manier te gebruiken. Op tal van festiviteiten zullen leerlingen van de hoogste groepen zelf het nodige schminkwerk kunnen verzorgen. Bijvoorbeeld tijdens:

- schoolfeesten
- musicaluitvoeringen
- weeksluitingen
- projecten
- open dagen
- fancy fairs
- rommelmarkten
- ruilbeurzen
- schoolverlatersdagen
- verjaardagen
- sport- en spelletjesdagen.

Door de uitvoering, bindwijze en de praktische aanpak is Kinderen Schminken hét schminkboek voor de klas!


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje