Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

Van geen wijken weten | STUT theater in Onderzoek

Van geen wijken weten | STUT theater in Onderzoek

Naafs, Jochem e.a
STUT Theater, 2013, paperback,
Nederlands

Wij stellen graag vragen. We zijn nieuwsgierig. We willen meer weten over de ander. We zijn beleefd, geïnteresseerd, maar we nemen niet te snel genoegen. We komen nog een keer terug.

In Van geen wijken weten brengt Stut het onderzoek dat in de afgelopen zeven jaar is gedaan naar de methodiek en het effect van Stut op spelers en toeschouwers in kaart. Al 36 jaar komt Stut Theater in de wijk en bij de gemeenschap. Om vragen te stellen en verhalen te horen. Om mensen een podium te bieden. Om ze uit te dagen hun stem te laten horen. In die tijd is Stut veel te weten gekomen, maar er zijn nog veel verhalen te ontdekken en vragen te beantwoorden. In 2012 vierde Stut haar vijfendertigjarig bestaan en ze sluit dit jubileumjaar graag af met Van geen wijken weten. Hierin laat Stut zien over wat, waar, met wie en voor wie, wanneer en waarom ze haar stukken heeft gemaakt.

We gaan de wijk in. We praten met bewoners. We zoeken naar gemeenschap. We bouwen een band op. We bieden een luisterend oor en een kritische blik. We komen daar nog op terug


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje