Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

De Theaterboekwinkel is tijdelijk gesloten.

TM / TIN Magazine- jaaroverzicht 2011-2012

TM / TIN Magazine- jaaroverzicht 2011-2012

TM-TIN, 2012, magazine,
Nederlands

Deze TM/TIN biedt terugblikken op het afgelopen seizoen op toneel, jeugdtheater, dans, opera en muziektheater, cabaret, mime en ook op toneel in Vlaanderen. Deze worden afgewisseld met interviews met genomineerden voor de theaterprijzen zoals Hein van der Heiden – Louis d’Or-, Bianca van der Schoot – Theo d’Or, en Maarten van Roozendaal -Poelifinario.In het (afscheids)interview met Henk Scholten komen de politieke perikelen rondom de sluiting van Theater Instituut Nederland per eind van dit jaar aan bod.

Behalve in de artikelen en interviews komt de crisis ook terug in de lijstjes. Zo waren er het afgelopen seizoen maar liefst 15 producties te zien met titels die hier op de een of andere manier aan refereren zoals ‘De prooi’, ‘Crisis in sprookjesbos’of Ik wil mijn geld terug’.

Robbert van Heuven beschrijft hoe, in weerwil van diezelfde crisis, de locatiemusical ‘Soldaat van Oranje’ Nederland verovert.

Verder bevat de uitgave de columns van onder anderen Hans Kemna, necrologiën van alle theaterpersonen die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen en een overzicht van alle aanwinsten van de TIN mediatheek.


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje