Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

De Theaterboekwinkel is tijdelijk gesloten.

De Taal van de Toeschouwer

De Taal van de Toeschouwer

Dijkwel, van Hulst, Kokkelmans
Nw Toneelbibliotheek ( 413), 2017, paperback,
Nederlands

De taal van de toeschouwer is een onderzoek naar de manier waarop toeschouwers over kunst spreken. Deze inventarisatie gebeurt aan de hand van een methode waarbij bezoekers met elkaar in gesprek gaan, na afloop van voorstellingen in diverse stedelijke contexten. Daarnaast wordt een kleine redactie samengesteld met aandacht voor uiteenlopende kunstpraktijken en -instellingen die aandacht besteden aan dit ‘discours van de toeschouwer'

Marieke Dijkwel (1986) is afgestudeerd neerlandica (Universiteit Leiden), regisseur en theaterdocent (Toneelacademie Maastricht). Ze verzorgt regelmatig inleidingen, nagesprekken en andere contextprogramma’s en is als medewerker publiekseducatie verbonden aan Theater Rotterdam.

meer over de schrijver

Simone van Hulst (1987) is programmamaker, schrijver en gespreksleider. Ze is opgeleid in literatuurwetenschappen en Gender Studies en heeft een liefdevolle maar kritische relatie met theater.

meer over de schrijver

Tobias Kokkelmans (1980) is dramaturg. Hij studeerde theaterwetenschap en muziekwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is vast verbonden aan Operadagen Rotterdam en Muziektheater Transparant (Antwerpen). Freelance werkt hij voor diverse theatermakers, waaronder Acteursgroep Wunderbaum en Nastaran Razawi Khorasani.


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje