Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

De Theaterboekwinkel is tijdelijk gesloten.

Rigoletto - Verdi | Legendary Performances

Rigoletto - Verdi | Legendary Performances

Gran Teatre del Liceu 2004

Verdi
Arthaus, 2015, DVD,
807280914191

LIVE OPNAME VANUIT HET GRAN TEATRE DEL LICEU, 2004

Il Duca di Mantova - MARCELO ÁLVAREZ
Rigoletto - CARLOS ÁLVAREZ
Gilda - INVA MULA
Dirigent - JESUS-LOPEZ COBOS
Regie - GRAHAM VICK
Décor - PAUL BROWN

In de reeks van beroemde opera producties van het Gran Teatre del Liceu in Barcelona, presenteert Arthaus een enscenering van Rigoletto, één
van de meest populaire opera's van Verdi. De tragische opera over de hertog van Mantua, de hofnar Rigoletto en zijn dochter Gilda maakt deel uit, samen met Il Trovatore en La Traviata, van de "middelste periode" van Verdi. Vol met melodieuze aria's, duetten en een expressieve zeer dramatische orkestratie. Deze productie presenteert internationale sterren in twee van de hoofdrollen. Met de briljante Marcelo Álvarez in de rol van de hertog van Mantua en bariton Carlos Álvarez, als Rigoletto, is bejubeld als de perfecte belichaming van Verdi's hofnar. De dramatische eisen van deze doordachte en overtuigende interpretatie zijn zowel muzikaal als visueel zeer goed verzorgd door de mannelijke zangers en Inva Mula's Gilda. Ze is een Verdi sopraan par excellence. Het opmerkelijke ensemble, orkest en koor van Barcelona Liceu onder leiding van de ervaren Jesús López Cobos bevestigen opnieuw de internationale reputatie van deze opera.
Graham Vick's productie en Paul Brown decors en kostuums ondersteunen qua concept de essentie van het drama en leveren een bijdrage aan deze boeiende voorstelling.


Geluids Format: PCM STEREO, DD 5.1, DTS 5.1 - Beeld Formaat: 16:9
Ondertiteling: FR, GB, DE, ES, IT, Catalaans - Speelduur: 130 mins


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje