Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

De Theaterboekwinkel is tijdelijk gesloten.

Grease | blu-ray

Grease | blu-ray

Grease
2010, Blu-Ray,
Engels, met Nederlandse ondertiteling

Ga terug naar school met Pink Lady Sandy, de leider van de coole T-Birds Danny en een swingende sterrencast. Voor het eerst verkrijgbaar als geremasterde speciale editie Blu-ray met splinternieuwe extra's. De Grease Rockin' edition is het helemaal!

Recensie(s)

Ook altijd mee willen zingen met de liedjes uit Grease? Het kan nu met de Rockin’ Edition die in september verschijnt.

Tot nu toe was Grease enkel verkrijgbaar in een enkele dvd-editie, met slechts een handvol interviews in het bonusmenu. Deze met extra’s volgestouwde dubbel-dvd doet eindelijk recht aan wat met grote waarschijnlijkheid de populairste musical uit de filmgeschiedenis is.
De leukste extra is zonder twijfel de sing-along optie, waarmee je thuis op de bank elk liedje naar hartelust kunt meezingen. Je kunt de hele film met deze karaoke-functie bekijken of de liedjes los van elkaar selecteren. Handig.
Verder staat er op disc 1 een weinig spectaculair audiocommentaar van regisseur Randal Kleiser en choreografe Patricia Birch.
Kleiser verzorgt eveneens een korte introductie op de film en leidt een van de leukere extra’s op disc 2 in, een kort videoverslag van de Grease Party die in 2002 werd gehouden ter ere van de eerste dvd-release. John Travolta en Olivia Newton-John klommen tijdens het feestje het podium op om 25 jaar na dato nogmaals een paar Grease-klassiekers te zingen.
Verder bevat disc 2 een terugblikkende making of, interviews, verwijderde scènes en korte featurettes die verschillende aspecten van de productie belichten. Al dit moois in een fraaie verpakking: leren T-Bird-jacket voor de jongens, roze Pink Ladies-jasjes voor de meisjes.

(Blu-ray is niet afspeelbaar in normale DVD-spelers!)


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje