Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

De Theaterboekwinkel is tijdelijk gesloten.

20 Seconden Sketches

20 Seconden Sketches

Kinderen creatief ontwikkelen

Schoolsupport, 2008, paperback, 24 p.
Nederlands
9789086640010

Waarom 20 Seconden Sketches?
Iedere leerkracht herkent het wel: u wilt eens iets speciaals doen met de kinderen, maar wat? Dit boekje met 20 grappige hele korte sketches biedt uitkomst: hier kunnen kinderen al op jonge leeftijd vast en zeker hun creativiteit en gevoel voor drama in kwijt.

Het is bovendien niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Het uitbeelden van deze sketches bevordert de sociale vaardigheden van de kinderen. Ze leren zich te uiten, samen te werken, een rol te spelen, na te denken over de opvoering, emoties te tonen, zich te verbeteren door oefening, zelfbewust op te treden, te improviseren, etc.

Een korte sketch is ook geschikt als terugkerend tussendoortje: een welkome afwisseling. Voor gebruik in de les, tijdens een weeksluiting of op een schoolavond. Een goede sketch geeft de spelers de ruimte om zich in te leveren.

Waaruit bestaat 20 Seconden Sketches?
In dit kopieerboek vind u 20 'Twintig Seconden Sketches', 2 blanco sketches, waarmee kinderen een eigen sketch kunnen maken en 2 blanco sketches, waarvan de titel al is gegeven.

Per sketch worden naast de titel, rolspelers en de rolteksten ook suggesties voor het decor gegeven. Een nuttig boek waar u zo mee aan de slag kunt.

Voor welke leerlingen is 20 Seconden Sketches geschikt?

20 Seconden Sketches is geschikt voor leerlingen vanaf groep 5.


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje