Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

De Triffids - een hoorspel

De Triffids - een hoorspel

3cd

Wyndham, John
Rubinstein, 2011, 3CD,
Nederlands
9789047610441

Auteur: John Wyndham

Londen, 1971: Een meteorietenregen doet de hemel over de hele aarde oplichten. Iedereen geniet van dit gratis vuurwerk. Pas de volgende ochtend blijkt het fatale gevolg. Iedereen die naar de meteorietenregen heeft gekeken, is blind geworden. Die ochtend blijkt dat Bill Masen een van de weinigen is die zijn gezichtsvermogen nog heeft. Hij ligt in het ziekenhuis herstellend van
oogletsel, waardoor hij de meteorietenregen niet heeft gezien. Wanneer hij het ziekenhuis verlaat, is de wereld om hem heen veranderd. In Londen heerst een onbeschrijfelijke chaos. Een radeloze menigte baant zich tastend een weg door de stad, die aan plunderaars ten prooi is gevallen. Terwijl bijna de gehele wereldbevolking blind is en de menselijke samenleving overal in elkaar stort, zoekt hij met enkele metgezellen een veilig heenkomen. Hierbij worden ze onderweg belaagd door o.a. de Triffids: genetisch gemanipuleerde planten die zich kunnen verplaatsen en een lange, giftige angel gebruiken, waar ze ook mensen mee kunnen aanvallen en op slag doden.

Een hoorspel met onder meer de stemmen van: Hans Veerman, Fé Sciarone, Jan Borkus, Harry Bronk, Huib Orizand, Frans Somers, Han König, Paul van der Lek en vele andere. Regie: Dick van Putten.

Voorlezers:

Hans Veerman & Jan Borkus & Fe Sciarone


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje