Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

  De Theaterboekwinkel is tijdelijk gesloten.

  Heden soup

  Heden soup

  Wim Helsen

  Helsen, Wim
  2006, DVD,
  Nederlands

  'Heden Soup ! Daklozen, koningen, heiligen en koudwatervissers: allemaal eten ze soep. Ook mevrouwen houden van soep. Ze eten ze met lepels, sommigen soppen er brood in of slurpen aan de rand van hun soepkom. Men kan er van alles in doen. Tomaten, prei, pompoenen, kip. Maar ook liefdevolle gedachten, geheime boodschappen en champignons zijn toegestaan. En dan zwijgen we nog van ballen. In mysterieuze verre streken zijn er die soep maken van netelen. Honden blaffen om soep. Men krijgt het er warm van vanbinnen (in zijn lijf)'

  Heden Soup! Is het eerste programma van Wim Helsen. Hij was finalist op het Leids Cabaret Festival in 2002, toen Javier Guzman won.

  Heden Soup! is door de pers met furore ontvangen.

  "Helsen grossiert in geniale gekte"

  "Helsen speelde het verbijsterende publiek in De Kleine Komedie volledig aan flarden met zijn mix van absurdisme, poezie, bewegingstheater en geniale gekte. Zelden hoor je een zaal zo vanuit de tenen bulderen van de lach. Zelden hoor je een zaal zo ademloos kijken en luisteren naar een acteur die ook een meester blijkt te zijn van ontroerende stiltes."

  "Heden Soup! is een vroeg meesterwerk van een cabaretier die nog maar net is begonnen."

  "Een zaal gaat, na de eerste minuten verbaast en aarzelend om hem te hebben gelachten, na een kwartier helemaal plat. Want er komt een orkaan over je heen."

  "Debuut van het jaar, geen twijfel mogelijk."


  Koormuziekwinkel

  Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
  Nu ook Koorreizen

   

   

  U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje