Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

De Theaterboekwinkel is tijdelijk gesloten.

Take 2 | Else Flim. effectieve communicatie in het maakproces van televisiedrama en film

Take 2 | Else Flim. effectieve communicatie in het maakproces van televisiedrama en film

nu van 20,- voor 14,95

Else Flim
IT&FB, 2016, paperback, 166 p.
Nederlands
9789064038235

Ele Flim geeft in dit boek inzicht in de mogelijkheden voor effectieve communicatie tussen auteur(s) en dramaturg/regisseur tijdens het werken aan een scenario voor televisiedrama of film.

Else Flim was in de jaren ’70 programmamaker Drama, Kunst- en Jeugdzaken ( Ncrv-Televisie). Zij produceerde o.a. Swiebertje, Orimoa, Pommetje Horlepiep, single plays zoals Ivanov, Andersen in Amsterdam, een internationale film over de schilder George Hendrik Breitner, documentaires over schrijvers en dichters en een maandelijks boekenprogramma. Ze studeerde parttime aan de Sociale Academie Amsterdam waar ze in 1982 de Bachelor Sociaal Cultureel Werk behaalde.

In 2016 verschijnt bij Uitgeverij International Theatre&Film Books het vakboek Take 2, Effectieve communicatie in het maakproces van televisiedrama en film. Ze schetst kort de historische achtergrond van dramaturgie, de ontwikkeling van dramaturgie voor televisiedrama in Nederland, maar de meeste aandacht is gericht op de (soms problematische) samenwerking tussen scenarioschrijver en dramaturg/script editor/creative producer. Take 2 biedt ook een communicatiemodel, een convenant en een overzicht van de gewenste houding tijdens het geven en ontvangen van kritiek


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje