Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

Bewegingsspelletjes van 3 minuten

Bewegingsspelletjes van 3 minuten

Korte bewegingsspelletjes voor kinderen van 4 – 10 jaar

Bläsius, Jutta
Panta Rhei, 2014, paperback, 100 p.
Nederlands
9789088400933

Kinderen vinden het heerlijk om te bewegen en bovendien is het zeer gezond. Op school moeten ze echter toch vaker stil zijn en stil zitten. Deze korte bewegingsspelletjes voor kinderen van 4 – 10 jaar zijn hiervoor een uitkomst. Ze zijn humoristisch, de begeleidende teksten rijmen en op het ritme van de tekst worden de bewegingen aangegeven.

Met deze spelletjes oefenen de kinderen om afzonderlijke lichaamsdelen doelbewust te bewegen of bepaalde lichaamshoudingen aan te nemen en vast te houden.
De spelletjes kunnen gemakkelijk worden gedaan op elk tijdstip en zonder voorbereiding, bijvoorbeeld tussen 2 lesuren door op school of bij de kinderopvang, kortom overal waar met jonge kinderen wordt gewerkt.

Dit is het derde 3-minuten spelletjesboek van Panta Rhei; eerder verschenen het populaire Spelletjes van 3 minuten om kinderen te motiveren, en Concentratiespelletjes van
3 minuten.

Jutta Bläsius is onderwijzeres met een Montessorischool-diploma. Ze is ontspanningspedagoge en heeft een extra kwalificatie in psychomotoriek. Ze schreef meerdere boeken over beweging en ontspanning.


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje