Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

De Theaterboekwinkel is tijdelijk gesloten.

Humor met Joop Doderer

Humor met Joop Doderer

kluchten

Doderer, Joop
2009, 3 DVD,
Nederlands

Momenteel niet leverbaar

In de hoogtijdagen bezorgden deze drie hilarische kluchten met in de hoofdrol Joop Doderer volle theaters een geweldig avondje uit. Aan amusementswaarde hebben deze kluchten absoluut niets verloren, deze box staat garant voor vele komische en hilarische momenten en dus voor ouderwets genieten!

Laat je niet kisten: Als een bekende en zeer rijke Franse schrijver overlijdt, zijn de erfgenamen er als de kippen bij. De enige die werkelijk om de overledene rouwt is Louise, zijn huishoudster. De paniek is dan ook groot als de dode weer tekenen van leven vertoont. Schijndood, is de conclusie van de dokter. De erfgenamen proberen zich de schuldeisers van het lijf te houden en het lukt hen zelfs om de doodgraver om de tuin te leiden. Maar dan breekt de dag van de begrafenis aan.

Een fijn span: Martin van Wijngaarden is notaris en wordt door zijn dominante vrouw betrapt met een aan hem gestuurde liefdesbrief van ene Joke. Op dezelfde dag verschijnen zijn vriend Harry, een advocaat, de nieuwe butler Engelbert en een chique barones. De advocaat wordt butler, de butler advocaat, de zoon blijkt met vaders visitekaartjes te hebben gezwaaid, Joke is nu Marietje, de barones is verliefd op de butler of op de advocaat, en wat doet de dochter allemaal? Kortom, misverstanden overheersen op onovertroffen manier in Huize Van Wijngaarden.

Drie is teveel: Drie is te veel brengt ons terug naar de dertiger jaren. De familie Gravensande is in afwachting van de komst van de steenrijke familie Oldenbach. Deze heeft een huwbare zoon in de aanbieding en een verbintenis met de dochter des huizes zou dan ook geen slechte zaak zijn. Alles wordt uit de kast gehaald om de Oldenbachjes grandioos te ontvangen, maar dan slaat het noodlot toe...


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje