Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

De Theaterboekwinkel is tijdelijk gesloten.

Tot ziens, Justine Keller

Tot ziens, Justine Keller

boek+cd

Hanco Kolk & Spinvis
de Harmonie, 2011, boek + CD,
Nederlands
9789061699101

Tot ziens, Justine Keller is een uniek samenwerkingsproject tussen muzikant Spinvis en tekenaar Hanco Kolk.
Kolk creeerde bij de liedjes van Spinvis een beeldverhaal, dat op zichzelf staat, maar zonder de muziek niet zou bestaan. Een weergaloos album dat je onderdompelt in de kleurrijke wereld van Hanco Kolk met de wonderschone muziek van Spinvis.

Spinvis treedt met Tot ziens, Justine Keller vanaf september op in Nederland en Vlaanderen

“Tot ziens, Justine Keller” is de titel van het derde Spinvis-album. Er is lang en zorgvuldig aan gewerkt en ik ben er erg blij mee en erg trots op. Dit zijn de nummers, in deze volgorde.

01 Oostende
02 Kom Terug
03 De Grote Zon
04 Heel Goed Nieuws
05 Club Insomnia
06 Ronnie Knipt Zijn Haar
07 Begin Oktober
08 We Vieren Het Toch
09 Jij Wint
10 Koning Alcohol
11 Overvecht
12 Tot Ziens, Justine Keller

Hanco Kolk heeft de teksten van de liedjes verstript tot een graphic novel.(= stripalbum) Afgelopen maanden stuurde hij me geregeld schetsen en vorderingen. Man,man wat een prachtig werk is dat geworden. “Tot Ziens, Justine Keller” komt dus uit in twee verschillende uitgaven. Als CD en als strip + CD. Vanaf maandag 7 november ligt Justine in de winkel.

De muziek is gemaakt en opgenomen in Het Vaticaan (de studio onder mijn huis) en gemixt in Studio 150 te Amsterdam door Joeri Saal. Daar zijn ook de strings ingespeeld door Jeffrey Bruinsma (viool), Ro Krauss (altviool)en Saartje Van Camp, celliste en onmisbaar in Spinvis. Saartje leverde ook een fantastische bijdrage aan de strijkers-arrangementen. Het is erg mooi geworden. En helemaal toen Cor(van Ingen) op de valreep nog een zeer toffe baritonbas aan “We Vieren Het Toch” toevoegde.


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje