Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

De Theaterboekwinkel is tijdelijk gesloten.

De Toeschouwer | Freek de Jonge

De Toeschouwer | Freek de Jonge

Teksten Freek de Jonge

Jonge, Freek de
Augustus, 2006, paperback, 588 p.
Nederlands
9789045700755

Zou je alle teksten van de shows die Freek de Jonge gedurende zijn nu bijna 40-jarige carrière heeft gespeeld in één band willen vangen, dan kon je met gemak een boek van vele duizenden pagina’s vullen. In De toeschouwer is een selectie voor u gemaakt.

Deze verzamelbundel gaat verder waar De rode draad ophoudt met nog niet eerder gepubliceerde teksten uit de periode 1995-2006. Lees de geruchtmakende conférence die Freek maakte voor het Boekenbal 2000. Lees integrale afleveringen uit De vergrijzing, de ambitieuze reeks programma’s die hij in het najaar van 2004 speelde, waaronder de briljante monoloog van de dementerende man en, de geïmproviseerde rede voor Theo van Gogh, een paar dagen na de moord. Enzovoorts, want er staat nog veel meer om te lachen en te huilen in deze kloeke bundeling.

In De toeschouwer is de lezer het publiek en staat dichter dan ooit bij de performer Freek de Jonge die zelf de toeschouwer is van zijn leven en daar verslag van doet in geëngageerde conférences, absurdistische sketches, komische liedjes en gevoelige gedichten


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje