Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

De Theaterboekwinkel is tijdelijk gesloten.

Unload to Upload

Unload to Upload

Handleiding voor een inclusieve danspraktijk

Joop Oonk
IT&FB, 2017, paperback,
Nederlands
9789064038556

Een praktische handleiding voor iedereen die meer wil weten (en werken met) inclusiedans/theater.

Inclusiedans

Inclusiedans is een nieuwe dansvorm waar dansers met en zonder een beperking samen dansen. De combinatie van dansers, ieder met eigen fysieke en mentale kwaliteiten, leidt tot bijzondere resultaten. Inclusiedans is voor iedereen en dat willen we bevorderen.

Wat is Unload to Upload?

Unload to Upload is een uniek en nieuw trainingsprogramma met een fysieke training, theorie, het nieuwe onderdeel e-learning en een boek.

‘Unload’ staat voor het ‘lossen’ van vastzittende ideeën en ‘Upload’ voor het toevoegen van een nieuwe visie en perspectief.

Het boek sluit aan bij de veranderende behoeften van mensen die in hun vrije tijd kunst beoefenen. Verbindingen en co-creatie staan centraal. Zo stimuleert en inspireert dit project cultuurparticipatie en de verbinding tussen amateurs en professionals. Om inclusiedans te bevorderen, zijn deskundige docenten nodig, en een toegankelijker leersysteem binnen danseducatie en goede literatuur. Met Unload to Upload probeert Misiconi zoveel mogelijk nieuwe aspecten en invalshoeken te belichten.

Het trainingsprogramma richt zich op dansdocenten, choreografen en of dansers met belangstelling voor de inclusiewerkwijze. Daarnaast ook gymdocenten op een VSO school, persoonlijke begeleiders, therapeuten en of professionele bewegingsbegeleiders van mensen met een beperking. Het boek is daarnaast voor iedereen die geinteresseerd is in inclusiedans.


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje