Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

Sasha Walz. A Portrait

Sasha Walz. A Portrait

Een film van Brigitte Kramer

Kramer
Arthaus, 2014, DVD,
807280218299

Sasha Waltz is een van de bekendste en meest opwindende choreografen van Europa. Haar choreografieën zijn bijzonder, omdat ze altijd verrast met nieuwe formaties , diepe vakken en een prachtige esthetische stijl. Ze werkt niet alleen met dansers: de dialoog met alle andere vormen van kunst heeft haar bijzondere belangstelling .
Live muziek is uitgegroeid tot een belangrijk element in haar werk. Met haar productie van "Dido & Aeneas" uit 2005 ontwikkelde ze een nieuw genre: de choreografische opera. Haar muzikale spectrum is breed: Purcell, Berlioz en Debussy, hedendaagse klassieke muziek en opera zijn haar favoriete werkvelden geworden. Ze werkte tweemaal met de Franse componist Pascal Dusapin in "Medea" en "Passie" en met de Japanse componist Toshio Hosokawa voor "Matsukaze". Al deze intense en prachtig gechoreografeerde stukken zijn te zien in deze film als Sasha Waltz ons inzicht geeft in haar werk .

Het film portret van Brigitte Kramer trekt een lijn van 2005 tot aan vandaag - de belangrijkste jaren uit de internationale carrière van Sasha Waltz.


Bonus: Garten der Lüste, Repetities van Dialoge 06 – Radiale Systeme

Geluidsformaat: PCM Stereo - Beeldformaat: 16:9
Speelduur: 72min + 59min bonus + 22min - Ondertiteling: ENG,FR,SP,RUS,ARAB,CHI,KOR
Audio:Duits, Engels,Frans


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje