Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

Eindelijk vrij | Rob de Nijs

Eindelijk vrij | Rob de Nijs

Nijs, Rob de
2010, CD,
Nederlands

Rob de Nijs is met Eindelijk Vrij toch een min of meer andere muzikale weg ingeslagen. Maakt u zich echter geen zorgen; de vaste schare fans worden en blijven op hun wenken bediend. Maar we kunnen er niet om heen; de invloed die Lafayette, net naast New Orleans in de VS, op het ontstaan van de plaat heeft gehad is onmiskenbaar. Met een groot aantal Amerikaanse muzikanten, waaronder AJ Croce (zoon van Jim inderdaad), is Eindelijk Vrij een album geworden die hier-en-daar door merg en been gaat (zoals bv in de Johnny Cash cover Een Zanger Die Zingt).

Ook de schrijvers en de producer achter de plaat zijn er die je niet 1, 2, 3 bij Rob zou verwachten. Zo produceerde en schreef Daniel Lohues merendeel der songs, maar verzorgden daarbij ook Huub en Nico van De Dijk, Jan Rot, Jack Poels, Joost Nuissl, Rob Chrispijn en Ellert Driessen liedjes!

Al met al hebben een keur aan Nederlandse grootheden er toe bijgedragen dat Eindelijk Vrij een muzikaal document is geworden; eentje om te blijven koesteren; van begin tot het eind. En vergeet niet…Rob de Nijs staat komend jaar (2011) 50 jaar op de planken…er is geen ander in Nederland die hem dat nadoet!

1. Eindelijk Vrij
2. Het Is Al Laat
3. Dachten We
4. Badplaats In De Winter
5. Iemand Moet Het Doen
6. Nog Steeds Geen Rock & Roll
7. Dingen Die Je Niet Kunt Veranderen
8. Pianobar
9. Schemering
10. Laat Me Niet Alleen
11. De Weg Ligt Er Altijd
12. Het Enige Geluid


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje