Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

Liefdeslied | Lenny Kuhr

Liefdeslied | Lenny Kuhr

Kuhr, Lenny
2011, CD,
Nederlands
8714069046603

Het 29e album van Lenny Kuhr met 14 nieuwe en niet eerder uitgebrachte liedjes en liederen. De liefde in alle toonaarden bezongen : de vreugde en de euforie maar ook de pijn en het verdriet, het zoet en het bitter . Ze zingt over de liefde voor een geliefde maar ook over de liefde voor haar kleindochtertje en over de liefde van en voor haar ouders als die 65 jaar getrouwd zijn.

Bijzonder zijn haar interpretaties van 3 gedichten van Federico Garcia Lorca, vertaald door Bart Vonck. Hierin laat ze horen dat ze naast de Fado ook de Duende, ofwel de Spaanse soul in zich heeft. Ze componeerde alle muziek en schreef ook een deel van de teksten. Het nummer 'spijt' dat ze schreef voor het programma Ali B op volle toeren en dat meer dan 200000 hits op Youtube had staat ook op het album.

De afspraak met Ali B om samen een nummer te maken leidde tot het duet 'ik delete je niet'. Een ontmoeting van twee generaties muzikanten maar ook van twee culturen en stijlen. Het nummer wordt ook als single uitgebracht. Lenny Kuhr bewijst met dit album dat ze als geen ander in staat is zich voortdurend muzikaal te vernieuwen.

1. Whiskey On The Rocks
2. Ik Heb Er Geen Woorden Voor
3. Spijt
4. Jij Niet Voorbij
5. De Dichter Vraagt Zijn Geliefde Hem Te Schrijven
6. Vera Janacopoulus
7. Lied Van De Jongen Met De Zeven Harten
8. Lihi
9. Zo Eenvoudig
10. Dichterbij
11. De Ogen
12. Ik Delete Je Niet
13. Liefdeslied
14. Muze In Mij


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje