Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

Peergroup - Graven waar je staat

Peergroup - Graven waar je staat

Landbouw en kunst in het Strokasteel

Schuring, Jos
Theater Instituut Nderland, 2008, paperback,
Nederlands
978-90-70892-90-6

In een van de dunst bevolkte gebieden die ons land kent, huist een van de meest onalledaagse theatergezelschappen. De PeerGrouP uit Veenhuizen in Noordoost Drenthe maakt locatietheater op alle mogelijke plekken in het noorden van ons land. Hun producties zijn uniek omdat geen enkel professioneel, landelijk gesubsidieerd gezelschap in Nederland zich toelegt op locatietheater waarbij de plaats en de bevolking uitgangspunt vormen voor het maken van een voorstelling.

Producties als Te gast in de Graanrepubliek, Faust Inc. en Waterkracht hebben substantieel bijgedragen aan de ontwikkeling van het locatietheater in Nederland. Met de bundeling van uiteenlopende activiteiten die zich onder de noemer De Sector afspeelden in het Strokasteel, creëerde de PeerGrouP zijn meest omvangrijke project tot nu. Stuwende kracht achter de PeerGrouP is theatermaker Sjoerd Wagenaar.

In het rijk geïllustreerde boek Graven waar je staat wordt verslag gedaan van de spectaculaire theaterproducties die dit gezelschap in haar 8-jarig bestaan heeft geproduceerd


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje