Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

1924 | Koen Caris

1924 | Koen Caris

Koen Karis
Bokeh, 2017, paperback, 112 p.
Nederlands
9789491515705

De personages zijn allemaal even overtuigend, de dialogen mooi van karigheid, en de metaforen die Caris hanteert zijn spaarzaam maar sterk en betekenisvol». (Juryrapport ITs Playwriting Award 2011)

In een klein, al praktisch vergeten gehucht zonder naam komt op een dag een vreemdeling aan: een verhalenverteller uit de Grote Stad. Zijn komst schudt het slaperige dorpje ruw wakker. Terwijl de zeventienjarige Bobbie steeds verder verdwaalt in zijn mooie verhalen, begint het bij de andere dorpelingen te broeien. Te branden. Ze zijn niet gewend aan pottenkijkers, het leven hier is niet bedoeld voor ogen van buitenaf. Langzaam maar zeker wordt het hele dorp uit het lood geduwd, totdat het niet meer anders kan dan misgaan.

Koen Caris (1988) schrijft theaterstukken en hoorspelen. Hij schreef onder meer voor Bellevue Lunchtheater, Over het IJ Festival, BNN, de VPRO en de NTR, en is huisschrijver van theatergezelschap Als de Beren Komen. Zijn werk won prijzen op het Café Theater Festival en het Amsterdam Fringe Festival, en werd genomineerd voor onder andere de Prix Europa, de Zilveren Reismicrofoon en de ITs Playwriting Award.


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje