Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

Ciske de Rat - Nederlandse cast - 2016

Ciske de Rat - Nederlandse cast - 2016

2016, CD,
Nederlands
8717306340083

Stage Entertainment Nederland presenteert één van Nederlands meest geliefde musicals: Ciske de Rat. In een eigentijdse versie, met de originele Ciske. Danny de Munk speelt in deze voorstelling nog één keer de rol van zijn leven. De muziek van Ciske de Rat is van de hand van componist Henny Vrienten (Doe Maar). Dit nieuwe castalbum bevat alle prachtige nummers uit de oer-Hollandse musical.

Het castalbum is live opgenomen tijdens de première op 20 november 2016 in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Natuurlijk ontbreekt de hit ‘Ik voel me zo verdomd alleen’ niet op de CD, maar op het castalbum vind je ook nieuwe klassiekers als ‘Er is altijd wat met Ciske de Rat’, ‘Amsterdam, héé pak me dan’ en ‘Ciske héé Ciske’. Een prachtig castalbum, dat je niet mag missen.

Ciske de Rat – de Musical is gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker en vertelt het beroemde verhaal van het Amsterdamse straatschoffie Ciske. In de musical wordt naast het verfilmde verhaal van de kleine Ciske, ook het verhaal van de volwassen Cis de Man (Danny de Munk) verteld. Ciske de Rat, de tijdloze en ontroerende musical over het jochie met zijn brutale streken en hart van goud, is te zien in de grote theaters van Nederland.


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje