Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

Echo - Liesbeth List

Echo - Liesbeth List

Liesbeth List
2015, CD,
Nederlands
5414939923814

“Het mooie van mijn album en de titel is dat daarin de echo van Ramses Shaffy weerklinkt. Daarom past dit ook zo goed”, aldus Liesbeth List over haar nieuwste album, dat tevens haar eerste reguliere album is sinds november 2009.
Het was in het voorjaar van 2013 dat Liesbeth List werd gevraagd om en bijdrage te leveren aan het album ‘Leef!’ waarop verschillende artiesten het werk van Ramses Shaffy eerden. Liesbeth List koos niet voor een hit van Ramses, maar nam “Ik Denk Over Je Na, Amsterdam” op. Dit lied werd puur op basis van de tekst gekozen en kreeg een volkomen eigen draai in de sobere instrumentatie en productie van Ton Snijders en Lené te Voortwis.
Nu dus een heel album met werk van Shaffy, muzikaal vertaald door Liesbesth List en duetten met Typhoon, Frank Boeijen en Peter van Benthem. Allemaal nummers die in haar eigen stijl, naar haarzelf kunnen worden terug geleid, eindigend met een duet met de meester zelf.

1.Ik Denk Over Je Na, Amsterdam2.5 Uur3.Duet (Met Frank Boeijen)4.In Oktober5.Ik Drink6.Soms7.Eiland van Weleer8.Samen (Met Peter van Benthem)9.We Verschillen Niet (met Frank Boeijen)10.T Is Stil In Amsterdam11.Ik Betaal (met Typhoon)12.Mateloos13.Echo14.Shaffy Medley (Live Bonus Track)


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje