Theaterboekwinkel
asdfadfasfd

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Cox

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Cox

hoorspel

Becker, Rolf en Alexandra
Rubinstein, 2011, 4 CD,
Nederlands
9789047610991

Wie denkt dat de levensgenieter Paul Cox een onvoorwaardelijke liefhebber is van cocktailparty's en aanverwante feestjes, kon het wel eens mis hebben. Weliswaar is Cox niet afkerig van enig sociaal contact en vooral niet wanneer het mooie vrouwen betreft. Maar hij heeft zo langzamerhand wel door dat men hem steeds vaker in zijn hoedanigheid van detective uitnodigt dan vanwege zijn persoonlijke charme. Zo ook op de cocktailparty van de keurige familie Gatewell, een familie
die hij niet goed kent. Tijdens de party valt de knappe hulp in de huishouding letterlijk in zijn armen. Hij voelt zich onaangenaam verrast, ze is namelijk dood. Eerdere ontwikkelingen die avond maken Cox in de ogen van de politie verdacht. Samen met z'n vriend Thomas Richardson moet Cox z'n onschuld bewijzen.

Met Luc Lutz als Paul Cox en Paul van der Lek als zijn goede vriend Thomas Richardson. Verder werkten mee: Fe Sciarone, Frans Somers, Huib Orizand, Tony Foletta, Corry van der Linden, Jan Borkus, Dogi Rugani, Hans Karsenbarg en vele anderen. Regie: Dick van Putten.


Koormuziekwinkel

Koormuziekwinkel .De website voor de koorzanger en liefhebber van koormuziek. Bladmuziek-Boeken-Cd's-Dvd's
Nu ook Koorreizen

 

 

U heeft 0 product(en) (€ 0,00) in uw winkelwagentje